• Pålidelig hakket hvidløgsgranulat Kina leverandør
  • Pålidelig hakket hvidløgsgranulat Kina leverandør

Pålidelig hakket hvidløgsgranulat Kina leverandør

Kort beskrivelse:

Jeg er universitetsprofessor, og jeg arbejdede også sammen med min søster på hendes dehydrerede hvidløgsfabrik i mine første par år som lærer på college.Altså i en universitetsprofessors navn, hvis du leder efter en leverandør af dehydrerede hvidløgsprodukter.Jeg anbefaler dig min søster og deres produkter.


Produktdetaljer

Produkt Tags

Produkt beskrivelse

Det er meget svært for enhver iværksætter at starte.Min søster havde det også svært, da hun begyndte at lave dehydreret hvidløg.Jeg husker stadig første gang, vi tog ud for at deltage i udstillingen sammen, for hun var bekymret for, at hendes engelsk ikke var godt, så hun lod mig tage med.Det var i 2010. Vi tog til en madudstilling i Moskva sammen.Selvfølgelig var hoveddisplayet de dehydrerede hvidløgsflager og dehydrerede hvidløgspulver produceret af hendes fabrik.På det tidspunkt bestilte en kunde det faktisk.Tørrede hvidløgsgranulat lavet med afrodede hvidløgsskiver, vi var alle overraskede på det tidspunkt, fordi denne form for kvalitet er meget god, og prisen er meget høj.Så det er, hvad min søster ofte sagde, kvalitetskravene kan ikke bedømmes af noget land, det afhænger af de specifikke krav fra forskellige kunder.

Finhakket hvidløgsgranulat (1)

Denne tur var selvfølgelig også meget behagelig.Vi tog også til St. Petersborg sammen, et meget smukt sted, som jeg savner meget.

om os

Senere tog jeg til Korea for at hun skulle deltage i en udstilling.De vigtigste udstillinger var selvfølgelig dehydreret hvidløg og andre produkter.Som professionel dehydreret hvidløgsproducent er produktet dog meget enkeltstående, men for faglighedens skyld har det kun produceret hvidløgsrelaterede produkter i så mange år.Med kundernes forskellige behov begyndte de derefter at producere ristet hvidløgspulver og ristet hvidløgsgranulat.Stegt hvidløg, men disse er som udgangspunkt specialfremstillede, produceret efter kundens bestilling.

Finhakket hvidløgsgranulat (2)
Finhakket hvidløgsgranulat (3)

Selvom jeg også kender deres produkter rigtig godt, så foreslår jeg alligevel, at du kontakter min søster direkte.
WhatsApp: +86-13563910414
Mail:anna@spicesgarlic.com


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os