• Organisk dehydreret hvidløgspulver kinesisk fabrik
  • Organisk dehydreret hvidløgspulver kinesisk fabrik

Organisk dehydreret hvidløgspulver kinesisk fabrik

Kort beskrivelse:

Jeg er professor ved Beijing Institute of Technology.Da jeg først begyndte at arbejde, hjalp jeg ofte min søster, så jeg kender også deres fabrik, deres produkter og deres kunder rigtig godt, så jeg anbefaler hendes fabrik og produkter til dig.


Produktdetaljer

Produkt Tags

Produkt beskrivelse

Som producent af dehydreret hvidløg er det ikke nemt at starte en virksomhed.På samme måde kan du som købere også være i gang med at starte en virksomhed.Du kan muligvis ikke købe en hel beholder med dehydrerede hvidløgsflager, dehydreret hvidløgspulver, dehydreret hvidløgsgranulat, eller Det er svært at sammensætte flere slags.Prisen på hvidløg har jo været meget dyr de seneste år.Hvis du køber meget på én gang og ikke kan sælge det i et stykke tid, vil det lægge et stort pres på dig.Så min søster sagde, at mængden på 3 tons eller 5 tons er acceptabel.Som leverandør bør vi støtte sælgeren og vokse sammen.

Glemte at præsentere mig selv, jeg er professor ved Beijing Institute of Technology, min søster er en kinesisk producent af dehydreret hvidløg, hun var engageret i dehydreret hvidløg, da jeg gik på college, jeg har undervist på Beijing Institute of Technology siden 2009, jeg ved det. Det er ikke nemt for min søster at arbejde.Hendes uddannelse er jo også meget lav, så når jeg har tid, vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe hende.

Økologisk hvidløgspulver (1)
Økologisk hvidløgspulver (2)
Økologisk hvidløgspulver (3)

pakning og levering

Og jeg har også praktiseret på deres fabrik, og jeg har en del viden om dehydrerede hvidløgsflager, dehydreret hvidløgspulver og dehydreret hvidløgsgranulat, så jeg tør godt anbefale min søsters fabrik til jer.Tag dehydreret hvidløgspulver som et eksempel, det er virkelig det værd, du betaler for, men jeg kan garantere, at hvidløgspulveret produceret af min søsters fabrik er 100% hvidløg, uden nogen eksterne tilsætninger.

Økologisk hvidløgspulver, økologisk hvidløgscertifikat, så frisk hvidløg og dehydreret hvidløg er begge økologiske.

Økologisk hvidløgspulver (4)
Økologisk hvidløgspulver (5)

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os